materials

HPL Фасади

 

hpl facadeФасадните облицовки от HPL плоскости са новаторски продукт, с чието разнообразие от декори и формати, архитектите дават воля на въображението и таланта си.

Високата еластичност и якост при огъване на HPL панелите гарантират издръжливостта на фасадите срещу въздействието на околната среда. Основната функция на облицовъчните HPL плоскости е екранирането на дъждовните води. От друга страна, ефективността на топлоизолационния слой е гарантирана чрез минималния риск от намокряне и механично увреждане.

HPL плоскостите са с висока плътност и са съставени от ядро, изградено от целулозни нишки. Покрити са с акрилна PVDF смола по специална формула, осигуряваща надеждна и трайна водоустойчива повърхност и устойчивост срещу ултравиолетовите лъчи, което запазва цветовете.

HPL окачените фасади са лесни за поддръжка, понеже този тип облицовки на практика не задържат вода или прах. Важно е да се знае, че панелите от HPL са произведени в съответствие с изискванията и екологичните норми и отговарят на много национални и международни стандарти.

Каталог HPL панели

Насладете се на многообразието от цветове на HPL панели, които предлагаме! Изберете сами цвета, който Ви харесва най-много!

 

Цветове на HPL панели:

Бордо Махагон Венге Италиански Орех
013 Бордо
014 Махагон
015 Венге
016 Италиански Орех
Тик Корен Орех Acajou
018 Тик
019 Корен
020 Орех
021 Acajou
Черна череша Череша Тъмна череша Круша
022 Черна череша
023 Череша
024 Тъмна череша
105 Круша
Клен Хус Зелена череша Източен бук
106 Клен
107 Хус
108 Зелена череша
246 Източен бук
Офис орех Оксфордска череша Budak Oak Mill
247 Офис орех
248 Оксфордска череша
249 Budak
251 Oak Mill
Абанос      
253 Абанос